Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fra efteråret går Restaurant Flammen nye veje for at få leveret råvarer til kædens 16 restauranter. Den danske restaurantkæde og Reitan Distribution, der ejes og leverer til Rema 1000 Danmark, har nemlig indgået et samarbejde, der skal udvikle kædens sortiment og menuer, lyder det i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.
"Vores koncept står stærkt, men har alligevel altid brug for at blive udviklet og udfordret, og der kan vi se, at Reitan Distribution griber tingene anderledes an, end vi har været vant til – bl.a. i forhold til optimering af sortiment, logistik og arbejdet med de forskellige kategorier," siger Restaurant Flammens adm. direktør, Piet Klein.
Kæden har i dag 15 restauranter i Danmark og en i Tyskland, men planlægger at åbne yderligere 12 danske lokationer over en årrække.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025