Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For blot få dage siden fik Rune Sonnichsen og Anders Stoffregen Pedersen nøglerne til Skipperhuset, som de skal drive videre i fremtiden. Rune Sonnichsen er Skipperhusets nye køkkenchef, og har drevet restaurant de sidste otte år. Restaurantchef Anders Stoffregen Pedersen kommer fra en stilling, som souschef på Restaurant Sletten i Humlebæk og er derfor hjemmevant i at parre havudsigt med den helt rigtige vin, skriver SN.dk ifølge DailyWine.dk.
”Fra 1. juli har vi åbent både til aften fra tirsdag – lørdag, hvor du kan nyde Runes bistroretter, mens solen går ned over vandet. Fra tirsdag – søndag har vi frokoståbent, hvor vi traditionen tro serverer klassisk smørrebrød med et moderne twist. Alt bliver lavet fra bunden og med den største kærlighed til sæsonens lækreste råvarer,” skriver de nye forpagtere på restaurantens Facebook-side.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025