Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For blot få dage siden fik Rune Sonnichsen og Anders Stoffregen Pedersen nøglerne til Skipperhuset, som de skal drive videre i fremtiden. Rune Sonnichsen er Skipperhusets nye køkkenchef, og har drevet restaurant de sidste otte år. Restaurantchef Anders Stoffregen Pedersen kommer fra en stilling, som souschef på Restaurant Sletten i Humlebæk og er derfor hjemmevant i at parre havudsigt med den helt rigtige vin, skriver SN.dk ifølge DailyWine.dk.
”Fra 1. juli har vi åbent både til aften fra tirsdag – lørdag, hvor du kan nyde Runes bistroretter, mens solen går ned over vandet. Fra tirsdag – søndag har vi frokoståbent, hvor vi traditionen tro serverer klassisk smørrebrød med et moderne twist. Alt bliver lavet fra bunden og med den største kærlighed til sæsonens lækreste råvarer,” skriver de nye forpagtere på restaurantens Facebook-side.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Aalborg melder sig som kandidat til Kulturhovedstad 2032
27-05-2025
-
Nye turismedata på vej: 17.000 gæster har givet input
27-05-2025
-
Ny direktør i Rekom skal sætte fart på vækst og indtjening
27-05-2025
-
Go Hotels udvider med to nye hoteller på Amager
27-05-2025
-
Hotel bytter rengøring for træer i dansk natur
27-05-2025
-
Aarhus får nyt hotel og spillested i kreativ bydel
27-05-2025
-
Første Green Key-hotel i Løkken: Kallehavegaard er nu certificeret
27-05-2025