Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mere hjemmearbejde kan i fremtiden åbne for flere muligheder end for begrænsninger. Sådan lyder det fra Claus Tingstrøm, der er adm. direktør i kantinevirksomheden Cheval Blanc, efter at FødevareWatch i sidste uge kunne berette om en bekymring fra branchen om flere hjemmearbejdsdage og dermed færre kunder.
Forudsigelsen for mere hjemmearbejde er ikke forkert, lyder det fra Claus Tingstrøm, der dog mener, at konkurrenterne skal "tørre øjnene".
"Noget af det, jeg synes, har været mest interessant ved krisen er, hvor koldblodige vores kunder er. De er stadig interesserede i langvarige frokostløsninger, og når verden efter sommerferien vender tilbage til normalen, vil det indebære en ordning for de hjemmearbejdende," siger Claus Tingstrøm.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025