Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
"Husk samfundssindet," lød det ved krisens start fra erhvervsminister Simon Kollerup (S), der opfordrede bankerne til at strække sig langt for at hjælpe virksomhederne igennem coronaen, skriver Fredericia Dagblad.
Men hvordan er det så gået? Hotel- og restauranterhvervet er hårdt ramt af coronanedlukningerne, og undervejs har der været gode og dårlige oplevelser med bankerne, fortæller politisk chefkonsulent, Kristian Nørgaard.
”Det er både en opgave for staten og for bankerne som samfundsinstitutioner at hjælpe de erhverv, som tager coronaregningen lige nu, igennem krisen. Men billedet er noget broget. Vi har spurgt vores medlemmer, og nogle melder tilbage, at de har store problemer og kan ikke få lov til at låne mere i banken, mens andre har et godt samarbejde. Langt de fleste af vores medlemmer er sunde og rentable virksomheder, som har ramt en kæmpe krise og derfor har behov for hjælp i en årrække, indtil vi kommer tilbage til noget, der er normalt,” siger Kristian Nørgaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025