Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En brancheanalyse, NORDJYSKE har foretaget, viser, at økonomien halter i de bedste restauranter i Nordjylland, skriver Nordjyske Stiftstidende.
HORESTA er enig. Det ser ikke godt ud, rent økonomisk, for de bedste restauranter. Foreningen oplyser, at det generelle billede er, at overskuddet balancerer lige over nullet.
”Gourmetrestauranter er dygtige, hvis overskuddet før skat er meget højere end to procent. Mange ejere er i faget, fordi, de brænder for det. Ofte kunne de få mere ud af at være almindelige lønmodtagere,” siger Jonas Kjær, cheføkonom, HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025