Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En brancheanalyse, NORDJYSKE har foretaget, viser, at økonomien halter i de bedste restauranter i Nordjylland, skriver Nordjyske Stiftstidende.

HORESTA er enig. Det ser ikke godt ud, rent økonomisk, for de bedste restauranter. Foreningen oplyser, at det generelle billede er, at overskuddet balancerer lige over nullet.

”Gourmetrestauranter er dygtige, hvis overskuddet før skat er meget højere end to procent. Mange ejere er i faget, fordi, de brænder for det. Ofte kunne de få mere ud af at være almindelige lønmodtagere,” siger Jonas Kjær, cheføkonom, HORESTA.

Læs hele historien her.

HORESTA: Pæn fremgang i hotelovernatninger i juli

Danske hoteller noterede 2,5 mio. overnatninger i juli, hvilket er 5 pct. flere end samme måned sidste år. Nye tal fra Danmarks Statistik viser fremgang fra både danske og udenlandske gæster – især amerikanerne markerer sig.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Log ind