Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Siden 2012 har køkkenchef Jacob Freitag stået i spidsen for den gastronomiske linje på Nordisk Spisehus. Nu er hans tidligere kollega Rasmus Hansen vendt tilbage i rollen som souschef, og to nye ansigter møder gæsterne i restauranten.
Troels Kristensen, der har været restaurantchef på Nørre Vosborg og senest drevet restauranter og overnatningssteder i Diskobugten i Grønland, er ny restaurantchef på Nordisk Spisehus. Niels Buch Gormsen, der før har slået sine folder på Gl. Skovridergaard, er spisehusets nye, vinkyndige sommelier.
”Vi stiller med et stærkt hold her i efteråret. Jeg glæder mig enormt meget til at præsentere vores gæster for smagsoplevelser, som alle på det nye hold har været med til at skabe,” siger køkkenchef Jacob Freitag.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025