Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Siden 2012 har køkkenchef Jacob Freitag stået i spidsen for den gastronomiske linje på Nordisk Spisehus. Nu er hans tidligere kollega Rasmus Hansen vendt tilbage i rollen som souschef, og to nye ansigter møder gæsterne i restauranten.

Troels Kristensen, der har været restaurantchef på Nørre Vosborg og senest drevet restauranter og overnatningssteder i Diskobugten i Grønland, er ny restaurantchef på Nordisk Spisehus. Niels Buch Gormsen, der før har slået sine folder på Gl. Skovridergaard, er spisehusets nye, vinkyndige sommelier.      

”Vi stiller med et stærkt hold her i efteråret. Jeg glæder mig enormt meget til at præsentere vores gæster for smagsoplevelser, som alle på det nye hold har været med til at skabe,” siger køkkenchef Jacob Freitag.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind