Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I midten af oktober fik man på Restaurant Flammen i Kolding et opkald, som man ikke havde fået før. I den anden ende af røret sad nemlig en mand med et nyt dilemma, skriver FødevareWatch.dk.
"Vi har en drengeaften på lørdag – i stedet for at vi selv står og selv bikser burgere sammen, kan vi så komme ind og blande den hos jer, pakke det ned og tage det med hjem?" lød forespørgslen.
"Og jamen, selvfølgelig kan de da det," afrunder adm. direktør i Restaurant Flammen, Piet Klein.
Piet Klein husker stadig episoden, som fandt sted få dage efter lanceringen af kædens seneste satsning: Introduktionen af burgere i sortimentet. I praksis bliver der tale om at indføre briocheboller og andre burgerhylstre i restaurantens buffetkoncept. Herefter kan gæsterne selv sammensætte en burger.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025