Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I midten af oktober fik man på Restaurant Flammen i Kolding et opkald, som man ikke havde fået før. I den anden ende af røret sad nemlig en mand med et nyt dilemma, skriver FødevareWatch.dk.

"Vi har en drengeaften på lørdag – i stedet for at vi selv står og selv bikser burgere sammen, kan vi så komme ind og blande den hos jer, pakke det ned og tage det med hjem?" lød forespørgslen.

"Og jamen, selvfølgelig kan de da det," afrunder adm. direktør i Restaurant Flammen, Piet Klein.

Piet Klein husker stadig episoden, som fandt sted få dage efter lanceringen af kædens seneste satsning: Introduktionen af burgere i sortimentet. I praksis bliver der tale om at indføre briocheboller og andre burgerhylstre i restaurantens buffetkoncept. Herefter kan gæsterne selv sammensætte en burger.

Læs hele historien her.

Europa runder 300 nye hoteller i 2025

Engelske storbyer – særligt London – fører an, når det snart er en kendsgerning, at Europa har fået 300 nye hoteller med 37.500 værelser i det forgangne år. Væksten fortsætter de kommende år.

Log ind