Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter en uges nedlukning af Restaurant Kohalen i Aarhus er driften vendt helt rundt. Siden mandag har forretningen i stedet været baseret på at sende stegt flæsk, stjerneskud, bøfsandwich og pariserbøf ud af huset, og værtsparret Rita og Jes Laustsen oplever stor interesse for Kohalens nye takeaway-koncept, skriver Jyllands-Posten.
Ifølge formand for HORESTA Region Midtjylland, Jakob Beck Wätjen, er der generelt stor opbakning til restauranter, som forsøger at komme igennem krisen ved at levere mad ud af huset.
”Der er mange følelser i vores branche, så folk vil gerne vise deres solidaritet, når en restaurant melder ud, at den har behov for hjælp i den her situation. Jeg forestiller mig også, at folk måske forkæler sig selv med lidt god restaurationsmad i denne underlige og lidt triste tid,« siger Jakob Beck Wätjen, der understreger, at takeaway for de fleste restauranter ikke kan kompensere for de enorme tab, restaurationsbranchen lider nu.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025