Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Da regeringen lukkede alle restauranter, inklusiv Rasmus Munks Alchemist, åbnede kokken i stedet dens køkken for catering for Københavns hjemløse. Junkfood hedder projektet, som har været på trapperne et års tid i det små, og som navnet antyder, handler det om hurtig mad til junkier og andre, der lever på gader, stræder og herberger, skriver Børsen.

Estimater siger, at der er ca. 1500 af dem i hovedstaden, men Rasmus Munk kunne finde ca. 600 via herberger og væresteder. Det koster Rasmus Munk og hans folk omkring 10 kr. i råvarer at lave et næringsrigt måltid til en hjemløs dagligt. Og derfor provokerede det ham, da han faldt over tal, der viste, at der trods den lave kostpris er flere hundrede mennesker, der ikke er sikret et dagligt måltid mad.

“Jeg undrer mig bare over, at vi i vores højtbesungen velfærdssamfund kan finde ud af at bygge en Storebæltsbro, støtte kulturen og udbetale redningspakker til alle mulige grupper under coronakrisen, men den allersvageste del kan vi ikke give et måltid mad hver dag,” siger 29-årige Rasmus Munk, der er køkkenchef på Alchemist, som han åbnede sidste år på Refshaleøen med finansmanden Lars Seier som medejer og hovedinvestor.

Læs hele historien her.

Direktørskifte på femstjernet luksushotel nær København

Park Lane Copenhagen i Hellerup har endnu en gang udskiftet sin direktør. Det sker blot få uger efter hotellets officielle femstjerneklassificering og tildeling af Michelin-hotelnøgle. Den nye direktør har solid erfaring fra branchen og skal nu konsolidere driften.

Log ind