Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nok er nok. Det mener i hvert fald en række lokale butiks- og restaurantsejere i byen San Clemente i Orange County i Californien, skriver Finans.dk.
En række restauranter og butikker har i disse dage åbnet op for kunder på trods af myndighedernes påbud om at blive hjemme på grund af risiko for coronasmitte. Restauranterne må kun tilbyde ud-af-huset-mad, men efter kun at have solgt take away i seks uger, har nogle fået nok.
”Hvor længe kan vi gemme os fra det? Vi kan ikke stoppe med at arbejde. Vi kan ikke stoppe med at leve,” siger Jeff Gourley, ejer af Nomads Canteen, til et lokalt medie.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025