Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nok er nok. Det mener i hvert fald en række lokale butiks- og restaurantsejere i byen San Clemente i Orange County i Californien, skriver Finans.dk.

En række restauranter og butikker har i disse dage åbnet op for kunder på trods af myndighedernes påbud om at blive hjemme på grund af risiko for coronasmitte. Restauranterne må kun tilbyde ud-af-huset-mad, men efter kun at have solgt take away i seks uger, har nogle fået nok.

”Hvor længe kan vi gemme os fra det? Vi kan ikke stoppe med at arbejde. Vi kan ikke stoppe med at leve,” siger Jeff Gourley, ejer af Nomads Canteen, til et lokalt medie.

Læs hele historien her.

AI i drive-thru skaber udfordringer for Taco Bell

Kædens stemmestyrede AI skulle effektivisere drive-thru-bestillinger, men har vist sig at være sårbar over for misbrug. Nu strammer Taco Bell kontrollen og lægger op til øget menneskelig overvågning.

Log ind