Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det unge forpagterpar Jesper Pihl Iversen (29 år) og Lisa Petersen (26 år) har sammen med personalet på Skovby kro haft forrygende travlt efter Danmark blev sat på standby med Corona-krisen. Efter lukningen af hoteller og restauranter begyndte Skovby kro som så mange restauranter med take away mad til afhentning og udbringning, skriver Jydske Vestkysten.
”Der har været mellem 4.000 og 5.000 take away kunder i de måneder Danmark har været lukket ned,” fortæller Jesper Pihl Iversen. Nu er restaurationslivet åbnet igen med spisegæster, der kommer ind fra gaden. Samtidig er der take away, men maden skal hentes mellem kl. 17-18. Altså inden de spisende gæster dukker op på kroen til hulebøf, wienerschnitzel, pariserbøf, dansk bøf med bløde løg og steaks.
Skovby kro har i foråret haft 50 selskaber i ordrebogen, men fødselsdage, konfirmationer og møder er aflyst. Kæresteparret Lisa Petersen og Jesper Pihl Iversen overtog forpagtningen af den næsten 150 år gamle Skovby kro den 1. januar.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025