Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De er sultne, vilde med mad og er villig til at rejse langt for at svinge hævekortet på dyre madoplevelser. Og så har de fået øjnene op for Vejle. Flere og flere såkaldte gastroturister sætter nålen i Vejle som maddestination. Det fortæller Treetop Restauranten, Restaurant Lyst og projektleder Maria Sommer fra VisitVejle, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Maria Sommer arbejder netop med at markedsføre Vejle Kommune som madmekka.

”En Michelin-stjerne til MeMu, og nu også åbningen af Lyst sætter i den grad Vejle på gastro-kortet og flere kommer til. Vi ved, at det stadig er et fåtal, som rejser for mad, men det er en gruppe, som er i stigning,” siger Maria Sommer.

Præcis hvor mange gastroturister tager turen til Vejle, ved hun ikke, for det er ikke noget VisitVejle kan måle på.

Læs hele historien her.

Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab

Krisetænkning mangler i turismebranchen, advarer katastrofeforsker Rasmus Dahlberg. Han efterlyser konkrete beredskabsplaner, der kan beskytte både gæster, kulturarv og oplevelsesøkonomi, når uventede hændelser opstår.

Log ind