Gastronomiens succes kommer ikke af sig selv, mener folketingspolitikeren Britt Bager (V). Der ligger hårdt arbejde bag. Lange arbejdsdage. Vilje til at investere sig selv. Gøre arbejdspladsen attraktiv, så man kan tiltrække både arbejdskraft og kunder, lyder det i et indlæg i Aarhus Stiftstidende.

”Venstre arbejdede som regering hårdt for at fjerne barrierer for turismevirksomhederne. Fordi deres succes er forudsætningen for hele Danmarks succes. Vi lempede skatter og afgifter, der gjorde livet svært for turisterhvervet, med 350 mio. kroner på fire år. Vi gjorde livet lettere for restauranter, kroer, hoteller og forlystelsesparker,” skriver hun.

Hun mener, at Socialdemokratiet ruller nye skatter og afgifter ud over de mennesker og virksomheder, som Venstre gjorde livet lettere for. Hun nævner tredobling af generationsskiftebeskatningen. Man tredobler afgifter på engangsservice - og vælger helt at overse, at danske hoteller og restauratører i forvejen har udskiftet plasticservice med miljøvenlige produkter. Og endnu flere afgifter er på vej.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne