Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Tal fra HORESTA viser, at danskerne gennemsnitligt spiser mad udefra 1,6 gange om ugen, skriver B.T. Danskernes appetit på at spise ude er blevet så voldsom, at hele branchen oplever et massivt boom.
Fra 2014 til 2018 er omsætningen i restaurationsbranchen steget fra 36,3 til 46 milliarder kroner, viser tal fra Danmarks Statistik.
En udvikling, som fortsatte i 2019, vurderer HORESTA, ligesom tjenesterne Wolt, Just Eat og Hungry melder til B.T. at stigningen bragede videre i 2019.
”Det er et kæmpe boom. Det er faktisk en fantastisk udvikling over hele linjen. Grillbarer og pizzeriaer er måske stagneret en smule, men restaurantkæder og andre koncepter oplever virkelig stor vækst,” fortæller Nadeem Wasi, medlemschef i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025