Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På Hotel Fuglsøcentret kan gæsterne starte med spisning, gå til koncert, få en efterfest samt slutte med overnatning og morgenmad. Hotellet har også et ønske om at fremme bæredygtigheden.
Derfor har hotellet fra 2020 fjernet alt éngangsservice som fadølsbægre, vinbægre osv. fra koncertsalen, og virksomheden vil fremover servere i genanvendelige plastikglas, som bliver vasket op efter koncerterne.
Adm. dir. Peter Brinks siger:
“I hotelbranchen har vi i mange år genanvendt pap, papir, madaffald, glas o.s.v. Med dette nye tiltag får vi reduceret plastic betydeligt i virksomheden.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025