Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard har torsdag forhandlet en aftale på plads med arbejdsmarkedets parter om en mere fleksibel ordning for lønkompensation, skriver Finans.dk.
Piet Klein, direktør i restaurantkæden Flammen, er en af dem, der kritiserede den nye ordning for at være for firkantet. I Flammens restauranter kan der være op til 50 ansatte, men takeaway kan kun skaffe beskæftigelse til lidt over en håndfuld, og derfor valgte han ufrivilligt at lukke helt ned for stadig at have adgang til lønkompensation. Nu siger han, at de berørte restauranter åbner op for takeaway igen torsdag aften, efter at den nye aftale er faldet på plads.
I HORESTA er politisk direktør Kirsten Munch Andersen også lettet over, at aftalen endelig faldt på plads.
”Nu skal vi bare have ordningen til at falde helt på plads, så de virksomheder, der allerede har været ude og fyre medarbejdere de seneste par dage, kan komme med. De skal ikke klemmes ud af ordningen, fordi de har navigeret i uvished,” siger Kirsten Munch Andersen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025