Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Regeringens hjælpepakker bliver nu justeret, så de lukkede restauranter får bedre muligheder for lønkompensation efter skarp kritik fra HORESTA. Det har beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) og arbejdsmarkedets parter besluttet under trepartsforhandlinger om en ny kompensationsordning.
Hos restaurantkæden Grød er den administrerende direktør, Lasse Skjønning Andersen, meget begejstret for nyheden om den justerede ordning, som betyder, at virksomheden kan gøre brug af lønkompensation og sælge takeaway.
”Det er jo fantastisk. Jeg tror, det vil betyde, at det faktisk bliver jul i år,” siger han til TV 2.
Lasse Skjønning Andersens restauranter tjener omkring halvdelen af deres omsætning på takeaway og den anden halvdel fra gæster i huset. Derfor ligger der nu et arbejde i at transformere forretningen, så den kun skal lave takeaway.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025