Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En større vision er ved at blive dannet ved Vedbæk Havn, som ønsker at gøre området til én samlet destination. Ejerne af Hotel Marina vil revitalisere hotellet, åbne det mod offentligheden, bygge nye boliger, skabe et nyt torveområde, tilføje services, der kan glæde lokale borgere og erhvervsliv, samt blødgøre overgangen fra hotellet til stranden og havnen.
”Hotel Marina har en helt unik beliggenhed og derfor også et kæmpe potentiale”, fortæller Manuela Iorga, ny hoteldirektør på Hotel Marina. Sådan en udvikling kræver dog en udvidelse af lokalplanen, som Rudersdal Kommune er begyndt at diskutere.
”Sådan en ændring af lokalplanen kan tage mange år at bekræfte, og hotellet har brug for at få nyt liv med det samme. Derfor har vi påbegyndt en blød istandsættelse af de eksisterende værelser”, udtaler Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality, der driver Hotel Marina. 50 af de i alt 126 hotelværelser er færdiggjort, mens man forventer, at yderligere 46 værelser bliver moderniseret i efteråret.
For igen at blive en attraktiv destination for både turister og det omkringliggende erhvervsliv er der påbegyndt en blød modernisering af Hotel Marina. Projektet er allerede halvvejs med 50 værelser færdiggjort og igangsættelsen af opgraderinger i stueetagens fællesområder.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025