Natklubben Jolene i Københavns Kødby arrangerer hver torsdag såkaldte safer space-fester, skriver Politiken.

Det betyder, at der ikke tolereres nogen form for diskrimination, sexisme, racisme, homofobi eller transfobi. Husreglerne står på et skilt uden for klubben, og det er Victor Palsbys job som ’picker’ i døren at vælge folk fra eller til, alt efter om de forstår budskabet. Det er en politik, som klubben begyndte at føre sidste efterår, samtidig med at technoarrangementerne under navnet Gadagung begyndte.

”Vi kunne se, at publikummet i Kødbyen ændrede sig. Folk blev fuldere, yngre, og der kom flere turister til. Vi har altid opfordret til, at folk skulle opføre sig ordentligt, men vi havde et behov for at gå mere drastisk til værks. Det giver en tryghed, når vi italesætter, hvilken fest vi gerne vil have”, siger Kristian Kjøller, der er medejer af Jolene.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne