Natklubben Jolene i Københavns Kødby arrangerer hver torsdag såkaldte safer space-fester, skriver Politiken.

Det betyder, at der ikke tolereres nogen form for diskrimination, sexisme, racisme, homofobi eller transfobi. Husreglerne står på et skilt uden for klubben, og det er Victor Palsbys job som ’picker’ i døren at vælge folk fra eller til, alt efter om de forstår budskabet. Det er en politik, som klubben begyndte at føre sidste efterår, samtidig med at technoarrangementerne under navnet Gadagung begyndte.

”Vi kunne se, at publikummet i Kødbyen ændrede sig. Folk blev fuldere, yngre, og der kom flere turister til. Vi har altid opfordret til, at folk skulle opføre sig ordentligt, men vi havde et behov for at gå mere drastisk til værks. Det giver en tryghed, når vi italesætter, hvilken fest vi gerne vil have”, siger Kristian Kjøller, der er medejer af Jolene.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne