Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
August Lund er tidligere bankmand og medejer af Cofoco. Nu bruger han sin tid og penge på bæredygtighed, skriver Politiken. Når det kommer til klimabevidsthed bruger han rygeeksemplet, fordi det viser, hvordan folk kan ændre holdning og opførsel på kort tid. Da Restaurant Cofoco åbnede for 15 år siden og blev den første ikkerygerrestaurant i Danmark, var der ramaskrig, og gæsterne klagede over, at de ikke længere kunne gå på restaurant med morfar, der ville ryge hele tiden.
Han tror, at den samme holdningsændring vil ramme vores forståelse af, hvad vores handlinger gør for klimaet. Og han vil i sit eget virke gøre, hvad han kan for at skubbe i den rigtige retning med små konkrete tiltag i hverdagen. Derfor har han også lige købt halvdelen af Riccos kaffebar og åbnet et bæredygtigt plastikfrit Hotel Coco på Vesterbrogade. Små nøk.
”Vi kan åbenbart umuligt forholde os til klima, før vi mærker det i hverdagen. Problemet er, når det er for tæt på, så er det for sent, når vi står under vand”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025