Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Man hører aldrig udtrykket ’mandlig kok’. Aldrig. Hvorfor skal det så hedde kvindelig kok? Kamilla Seidler orker ikke at høre på det længere, skriver Berlingske. 8. november slår hun dørene op til Lola.

Ambitionerne for restauranten er store. Men ikke på Michelin- og ”skrab krummer af dugen med en lille sølvskraber”-måden. Lola skal først og fremmest være sjov, hyggelig og uprætentiøs. Et stamsted, hvor man skal føle sig hjemme. Tonen skal være afslappet. Larmen kommer fra smagene på menukortet.

”Det skal være sjovt at være her. Du skal lære noget, men det må ikke blive belærende. Du skal bare vurdere, om du synes, det smager godt,” siger Kamilla Seidler.

På Lola mødes en blanding af smage. Indisk, mexicansk, thailandsk. Alt må være her. Ingen nynordisk tankegang rumsterer, kun princippet om lokale råvarer og bæredygtighed går igen. En overordnet køkkentype kan og skal ikke defineres.

Ny hotelchef vil løfte Copenhagen Plaza

Sebastian Kamieniarczyk er ny General Manager på ProfilHotels Copenhagen Plaza. Med international erfaring skal han videreudvikle hotellets stærke profil.

Wonderful Copenhagen: Der er styr på turismen i København

København skal ikke sammenlignes med Barcelona og Venedig, lyder det fra Wonderful Copenhagens bestyrelse. De afviser, at hovedstaden lider under overturisme og peger på, at turismen giver markante økonomiske og samfundsmæssige gevinster.

Airbnb-svindel breder sig fra by til by

En mand har i flere år lejet lejligheder under falske navne og udlejet dem via Airbnb. Flere udlejere er blevet snydt og kæmper for at få deres boliger tilbage.

Log ind