Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Man hører aldrig udtrykket ’mandlig kok’. Aldrig. Hvorfor skal det så hedde kvindelig kok? Kamilla Seidler orker ikke at høre på det længere, skriver Berlingske. 8. november slår hun dørene op til Lola.
Ambitionerne for restauranten er store. Men ikke på Michelin- og ”skrab krummer af dugen med en lille sølvskraber”-måden. Lola skal først og fremmest være sjov, hyggelig og uprætentiøs. Et stamsted, hvor man skal føle sig hjemme. Tonen skal være afslappet. Larmen kommer fra smagene på menukortet.
”Det skal være sjovt at være her. Du skal lære noget, men det må ikke blive belærende. Du skal bare vurdere, om du synes, det smager godt,” siger Kamilla Seidler.
På Lola mødes en blanding af smage. Indisk, mexicansk, thailandsk. Alt må være her. Ingen nynordisk tankegang rumsterer, kun princippet om lokale råvarer og bæredygtighed går igen. En overordnet køkkentype kan og skal ikke defineres.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Scandic afslører direktør for prestigeprojekt på Aarhus Ø
04-12-2025
-
Konference i København samler Europa om turismens fremtid
04-12-2025
-
Internationalt: Scandic åbner hotel nummer otte i Tyskland
04-12-2025
-
Film- og seriehits skaber stigning i interesse for Danmark
04-12-2025
-
Ingen momsændringer inden næste valg
04-12-2025
-
Nye turistmarkeder vækster - men Norge og Storbritannien går tilbage
04-12-2025
-
Joe & The Juice klar med drive-in-restaurant i 2026
04-12-2025
-
København lancerer nu global version af CopenPay
04-12-2025
-
Hotelplaner over Palads-biografen møder massiv modstand i København
04-12-2025