Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter 32 år i handelsselskabet Kalu har Carl Henrik Skovdal sagt farvel til det selskab, han var med til at stifte. Han har forladt bestyrelsesbordet, og i hans sted sidder nu Kim Rahbek Hansen, stifter af Sticks'n'Sushi, og Tine Jasper, adm. direktør i Madbureauet, skriver FødevareWatch.dk.

Skiftet sker som led i et planlagt generationsskifte, der har taget tilløb over de sidste par år, fortæller Thomas Høy, adm. direktør i Kalu, til FødevareWatch.

"Det har hele tiden været planen, at Carl ville på pension. Han er i midten af 60'erne og ville gerne trække sig tilbage. Derfor har hans daglige virke været trappet ned over de sidste par år," siger direktøren.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind