Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I næste uge slår Linse Kessler så dørene op til sit nyeste projekt. Hun åbner Take Away-stedet Veganski på Amager sammen med en veninde. Det skriver MigOgKbh.dk.

Planen er blandt andet at lave klassikere men så bare uden kød.

Blandt andet afslører Linse Kessler, at der kommer en Chili con Charme (altså minus Carne) og andre klassiske danske retter.

Linse Kesslers rolle i virksomheden bliver markedsføringen, mens veninden Chanette Jensen står bag disken og laver desuden maden.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind