Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Aarhus har fået en ny restaurant. Og lokalerne har en vis historik og madmæssig tyngde, da først Le Canard, som var en af landets bedste restauranter, og siden Michelin-restauranten Substans har boltret sig i køkkenet, skriver Randers Amtsavis.
Men nu er Substans rykket til Aarhus Ø, og det har givet plads til Syv Ni 13, der fredag åbnede for første servering.
En restaurant, der først og fremmest vil kendes for social dining, et økonomisk vinkort og god stemning.
Bag den nye restaurant står en trio, der alle har baggrund hos Dining Six, der driver Restauranterne KÖD, Basso og Klokken.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025