Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Aarhus har fået en ny restaurant. Og lokalerne har en vis historik og madmæssig tyngde, da først Le Canard, som var en af landets bedste restauranter, og siden Michelin-restauranten Substans har boltret sig i køkkenet, skriver Randers Amtsavis.
Men nu er Substans rykket til Aarhus Ø, og det har givet plads til Syv Ni 13, der fredag åbnede for første servering.
En restaurant, der først og fremmest vil kendes for social dining, et økonomisk vinkort og god stemning.
Bag den nye restaurant står en trio, der alle har baggrund hos Dining Six, der driver Restauranterne KÖD, Basso og Klokken.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025