Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Familien bag den sønderjyske kæderestaurant har hyret Piet Klein, der har mange års erfaring med at rulle butikker ud i flere lande i Jysk-koncernen, skriver Børsen.

Senest var han kædedirektør for Ilva, indtil han stoppede sidste år, men det er første gang, Piet Klein bliver øverste chef. Hans store opgave bliver at få Flammentil at flyve i Tyskland, hvor kæden har én restaurant.

"Vi skal have flere restauranter i Tyskland, og jeg har drevet kæder med fokus på ekspansion i mange år," siger Piet Klein.

Ifølge ejerfamilien bag kæden, har de hårdt brug for Piet Kleins erfaring. Det har været vægtet højt at få en topchef ind med kædeerfaring, fortæller de til Børsen.

Læs hele historien her.

Flammen åbner stor restaurant i Silkeborg

Restaurant Flammen har slået dørene op til en ny restaurant i Silkeborg. Den nye lokation får plads til 300 daglige gæster og markerer endnu et skridt i kædens ambitiøse ekspansion.

Log ind