Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Familien bag den sønderjyske kæderestaurant har hyret Piet Klein, der har mange års erfaring med at rulle butikker ud i flere lande i Jysk-koncernen, skriver Børsen.
Senest var han kædedirektør for Ilva, indtil han stoppede sidste år, men det er første gang, Piet Klein bliver øverste chef. Hans store opgave bliver at få Flammentil at flyve i Tyskland, hvor kæden har én restaurant.
"Vi skal have flere restauranter i Tyskland, og jeg har drevet kæder med fokus på ekspansion i mange år," siger Piet Klein.
Ifølge ejerfamilien bag kæden, har de hårdt brug for Piet Kleins erfaring. Det har været vægtet højt at få en topchef ind med kædeerfaring, fortæller de til Børsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025