Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Om 10 år vil kun ét ud af ugens aftensmåltider være hjemmelavet i de danske familier. Om 20 år ved børnene ikke, hvad de skal bruge et køkken til.
Sådan lyder et par af udsigterne, hvis man fremskriver Madkulturens årlige undersøgelse af danskernes madkultur og madvaner, og det vækker bekymring i organisationen, skriver Fødevarewatch.
Hvad der skal gøres, er endnu ikke helt klart, men det kommer man formentlig nærmere i den tænketank, som Madkulturen nu nedsætter. Tænketanken, der skal mødes tre gange om året, har sit første møde torsdag med deltagelse af kokke, bloggere og repræsentanter fra landbrug og detailhandel.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025