Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På trods af at sommeren i 2018 var ekstremt solrig og varm, gav BonBon-Land underskud. Selskabet mener dog, at det kan begynde at give overskud om få år. Tabet er blevet reduceret med 39 procent, hvilket passer med den langsigtede plan, skriver Ritzau.
Selskabet, der ikke oplyser omsætningstal, fik en lille fremgang i bruttoresultatet sidste år til 28,7 mio. kroner.
Underskuddet landede dog fremgangen til trods på 4,2 mio. kroner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025