Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På trods af at sommeren i 2018 var ekstremt solrig og varm, gav BonBon-Land underskud. Selskabet mener dog, at det kan begynde at give overskud om få år. Tabet er blevet reduceret med 39 procent, hvilket passer med den langsigtede plan, skriver Ritzau.
Selskabet, der ikke oplyser omsætningstal, fik en lille fremgang i bruttoresultatet sidste år til 28,7 mio. kroner.
Underskuddet landede dog fremgangen til trods på 4,2 mio. kroner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025