Tallene for sidste år er ikke klar, men i 2017 havde Danmark en turismeomsætning på 128 milliarder kroner. Regeringen har som mål, at den i 2025 skal være 140 milliarder kroner, skriver Standby.dk.

Og for syvende år i rap forventer VisitDenmark vækst for dansk turisme i år – en stigning på cirka 2,2 procent i turismeovernatninger. Det oplyser VisitDenmark i sin netop frigivne prognose for i år. Prognosen har en forventning om vækst på de fleste af Danmarks ti såkaldte prioriterede markeder.

De amerikanske turister topper årets prognose fra VisitDenmark med en vækstprocent på otte til ti procent, oven på et 2018, hvor amerikanerne etablerede sig som den største rejsegruppe i København.

”Det ser ud til, at vi i 2019 får nyt rekordår med vækst i turismen for syvende år i træk,” siger administrerende direktør i VisitDenmark, Jan Olsen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne