Tallene for sidste år er ikke klar, men i 2017 havde Danmark en turismeomsætning på 128 milliarder kroner. Regeringen har som mål, at den i 2025 skal være 140 milliarder kroner, skriver Standby.dk.

Og for syvende år i rap forventer VisitDenmark vækst for dansk turisme i år – en stigning på cirka 2,2 procent i turismeovernatninger. Det oplyser VisitDenmark i sin netop frigivne prognose for i år. Prognosen har en forventning om vækst på de fleste af Danmarks ti såkaldte prioriterede markeder.

De amerikanske turister topper årets prognose fra VisitDenmark med en vækstprocent på otte til ti procent, oven på et 2018, hvor amerikanerne etablerede sig som den største rejsegruppe i København.

”Det ser ud til, at vi i 2019 får nyt rekordår med vækst i turismen for syvende år i træk,” siger administrerende direktør i VisitDenmark, Jan Olsen.

Har du fået læst?

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Skal hoteller selv køre taxa med gæsterne?

Der er for lang ventetid på taxa, især uden for de større byer, skriver Erhverv+ Fyn. Og problemet er den nye taxalov, som har gjort det uattraktivt at køre taxature uden for byerne, hvor de fleste kunder er.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne