Øl er ikke længere bare øl, men der findes et stort udvalg af specialøl, som hver især har deres udtryk og smag. Det kan være en udfordring for personalet, som skal sælge og anbefale øl til kunderne. Derfor er der også et stigende behov for, at personalet har et kvalificeret kendskab til øl. På samme måde som en vinsommelier har stor viden om vin.

Det er imidlertid ikke kun de professionelle, som har en øget interesse for den gyldne bryg. Der er også en stor skare af øl-entusiaster, som arbejder seriøst med temaet øl og mad, og som efterspørger mere viden. Det er på den baggrund, at Ølsommelieruddannelsen er udviklet og tilrettelagt.

For at imødekomme den øgede efterspørgsel har Kold College lanceret en ølsommelier-uddannelse, og den er åben for tilmelding nu. Der er rabat, hvis man tilmelder sig inden den 1. juni.

Læs mere her.

Har du fået læst?

Ja tak! Få støtte til medarbejdernes efteruddannelse

I projektet ’Ja tak til efteruddannelse’ har HORESTA i løbet af det sidste halve år været på besøg hos både små, mellemstore og store virksomheder, og fortalt om de muligheder, der er for at få medarbejdere efteruddannet samt mulighederne for tilskud fra Kompetenceudviklingsfonden.

Hotel adopterer skoleklasse: Børn fra Thurø lærer om Hoteldrift

Hotel Christiansminde starter i indskoling med at rekruttere medarbejdere og spotte talenter. Første læringsbesøg (som det kaldes) er torsdag den 12. december 2019, hvor eleverne i første klasse, ledsaget af boller og saftevand, får en introduktion til hotelbranchens og Christiansmindes verden, derefter en tur rundt i husets mange afdelinger og afsluttende med opsamling og indtagelse af madpakke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne