Femhøj er en af i alt 12 lokale virksomheder, der igennem Bæredygtig Bundlinje har fået rådgivningshjælp til en grønnere forretningsplan og en bedre bundlinje, skriver Hornsherred Lokalavis.

Femhøjs medvirken i Bæredygtig Bundlinje har ud over besparelser nu også kastet en eftertragtet Green Key-certificering af sig. Green Key er turismens internationale miljømærke, der i Danmark håndteres af HORESTA

”Green Key-certificeringen betyder en hel del for vores lille virksomhed. Vi sparer penge, det er godt for miljøet, og så efterspørger flere og flere af vores gæster, at vi er grønne. Vi tror, at en grøn profil bliver et vigtigt kriterium hos dem, der booker kursus- og selskabslokaler i fremtiden”, siger Jacob Pfeiffer, der er medejer og daglig leder af Femhøj.

Stjernekok fandt meningen i skraldet

Kokken Matt Orlandos restaurant havde haft åbent i et halvt år, da han besluttede sig for at starte forfra. Han manglede en dybere mening. Meningen fandt han i skraldet. Bogstavelig talt, for i dag findes der ikke længere skrald på Amass, hvor kaffegrums forvandles til friskost og æggehvider til soyasovs, skriver Politiken.

HORESTA: ”Bæredygtighed og digitalisering går hånd i hånd”

Tusinder og atter tusinder stykker papir ryger nærmest dagligt ud af en printer, når konference- og eventarrangører skal have trykt programmer, deltagerlister og navneskilte til virksomhedernes og foreningernes store arrangementer. Det kræver tid, det koster penge – og det udfordrer i særdeleshed klimaaftrykket.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne