Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der var stor optimisme hos køkkenchef Andreas Busk, da Bindslev Hotel slog dørene op med tre nye forpagtere i november 2018. Efter et halvt år er det imidlertid slut. Hotellet lukkede og slukkede tidligere på måneden, og hotellet er nu under konkursbehandling, skriver Nordjyske.
”Jeg har ikke så meget at sige. Det er ikke muligt at tjene penge på restaurant- og hoteldrift i Danmark, og så bliver det ikke nemmere, når samarbejdspartnere stikker halen mellem benene”, siger køkkenchefen Andreas Busk, der henviser til, at der i løbet af det halve år har været udskiftning i ejerkredsen.
Allerede efter den første måned trak Rasmus Rasmussen sig fra samarbejdet. Han blev afløst af Stine Bilstrup, der er forpagter af Pub Corallen i Bindslev. Ved den lejlighed købte det nye trekløver, Andreas Busk, Stine Bilstrup og Søren Nielsen hotellet. Siden har Andreas Busk så overtaget hele ejerskabet. Konceptet var fra starten klassisk dansk mad og smørrebrød, samt udlejning af de ni værelser på hotellet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025