En af de 19 nye ministre bliver 33-årige Simon Kollerup, der som ny erhvervsminister også bliver turismens minister. Han afløser den konservative Rasmus Jarlov, skriver Standby.dk. Simon Kollerup har ifølge Folketingets hjemmeside været medlem af Folketinget siden valget i september 2011, valgt for Socialdemokratiet i Thistedkredsen.

Administrerende direktør Katia K. Østergaard fra HORESTA siger til Standby.dk:

”Jeg og HORESTA ønsker til lykke til Simon Kollerup med udnævnelsen og glæder mig meget til samarbejdet med erhvervsministeren. Vi har masser at tage fat på. Vi kender Simon Kollerup, fordi han er i bestyrelsen for Kokkelandsholdet. Jeg kender ham også i denne sammenhæng som en meget lydhør, interesseret og åben person. Der ligger en stor opgave i at få en Vækstplan 2.0 med initiativer for dansk turisme. Det skal være både vækstmål og konkrete initiativer.”

Har du fået læst?

Kinesiske kokke var tema i P1 Debat

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, var med i panelet, da DR P1 Debat tirsdag tog problemet med udnyttelse af kinesiske kokke på det danske arbejdsmarked op.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne