En af de 19 nye ministre bliver 33-årige Simon Kollerup, der som ny erhvervsminister også bliver turismens minister. Han afløser den konservative Rasmus Jarlov, skriver Standby.dk. Simon Kollerup har ifølge Folketingets hjemmeside været medlem af Folketinget siden valget i september 2011, valgt for Socialdemokratiet i Thistedkredsen.

Administrerende direktør Katia K. Østergaard fra HORESTA siger til Standby.dk:

”Jeg og HORESTA ønsker til lykke til Simon Kollerup med udnævnelsen og glæder mig meget til samarbejdet med erhvervsministeren. Vi har masser at tage fat på. Vi kender Simon Kollerup, fordi han er i bestyrelsen for Kokkelandsholdet. Jeg kender ham også i denne sammenhæng som en meget lydhør, interesseret og åben person. Der ligger en stor opgave i at få en Vækstplan 2.0 med initiativer for dansk turisme. Det skal være både vækstmål og konkrete initiativer.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Serbien tilslutter sig HOTREC som 44. land

HOTREC er paraplyorganisationen, der arbejder for hoteller, restauranter og cafeer på tværs af hele Europa. Ved sidste uges general assembly i Dubrovnik blev Serbien optaget som det 44. land i HOTREC.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne