Lyden af rullekufferthjul over brosten genlyder ved midnat og daggry i Indre Bys stræder. Det er lyden af Airbnb. Før fanden får sko på, har lavprisflyene ude i Kastrup tømt sig for endnu en ladning budgetbevidste besøgende. Kort efter larmer de sig vej gennem gaden ført af Google Maps, skriver Jens Christian Grøndahl i et indlæg på Altinget.dk.

”Disse turister er ikke kommet for at lægge penge særlig mange andre steder end i Aldi, men de vil gerne prøve, hvordan det er at være københavnere. Vi kan snart ikke mærke det selv for alle de gæster”, skriver han.

Han mener, at et paradigmeskift er tiltrængt og en ordning med turismekvoter kunne være en mulighed. Ordningen måtte naturligvis implementeres på europæisk plan, skriver han.

Læs hele artiklen her.

Har du fået læst?

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

SAS forventer et fald i rejselysten næste år

SAS forventer, at rejselysten bliver mindre næste år. Folk vil flyve lidt mindre, og det er medvirkende til, at man i SAS er forsigtig i sin prognose for 2020, selv om selskabet i sidste halvdel af 2019 har haft flere rejsende og har fået mere for billetterne, skriver Jyllands-Posten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne