Antallet af medlemmer af folkekirken har aldrig været lavere.

Nu forsøger kirker rundt om i landet at få tag i turisterne. De seneste år har kirkerne fornyet sig med blandt andet drop in-dåb og -bryllupper samt spaghettigudstjenester, og i år satser flere kirker massivt på at tilbyde sommeraktiviteter til turisterne, fortæller TV2/Nyhederne.

Blandt andet i Harboøre på vestkysten. Her har menighedsrådet fået trykt tysk- og engelsksprogede brochurer og arrangerer gratis rundvisninger og pilgrimsvandringer.

Den helt store succes har dog vist sig at være salmesang på stranden hver onsdag klokken 20.

Har du fået læst?

Levende havne med tilbud til turister: Kommuner får nu bedre mulighed for at udvikle arealer

Nu bliver der bedre mulighed for at opføre en butik eller en restaurant på 111 arealer ved havne i hele landet, hvor strandbeskyttelsen bliver ophævet. Den har hidtil betydet, at arealerne som hovedregel ikke må bebygges inden for 300 meter fra stranden. De 111 arealer ligger i sammenhæng med bebyggelse og rummer ikke væsentlige naturværdier. Derfor ophæver miljøministeren strandbeskyttelsen helt 55 steder og delvist 56 steder. I alt havde 47 kommuner søgt om ophævelse ved 166 lokaliteter.

Mindre danske byer ser store Airbnb-stigninger til jul

Airbnb har netop offentliggjort sin årlige liste over de mest trendende destinationer for danskerne i juletiden. Top 10-listen indeholder destinationer, som sammenlignet med sidste år har oplevet den største vækst i danskernes bookinger via Airbnb for perioden omkring jul og nytår, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne