Scandic vil nemlig tilbyde kommende kokke-, tjener- og receptionistelever jobgaranti efter endt uddannelsesforløb. Det fortæller kæden i en pressemeddelelse, skriver BT.

Scandic ønsker nemlig at fordoble antallet af faglærte elever inden for de kommende år, hvor kæden skal ansætte godt 700 nye medarbejdere til fire nye hoteller i Aarhus og København.

”Vi er altid på udkig efter unge talenter, hvorfor det er en glæde, at vi nu kan tilbyde jobgaranti til både nuværende og fremtidige elever. Vi tror på, at vi med et ekstraordinært, internt uddannelsesforløb og nu jobgarantien kan tiltrække endnu flere dygtige unge mennesker fremover,” siger Anne Mette Pedersen, HR-direktør i Scandic, i pressemeddelelsen.

Har du fået læst?

Kinesiske kokke var tema i P1 Debat

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, var med i panelet, da DR P1 Debat tirsdag tog problemet med udnyttelse af kinesiske kokke på det danske arbejdsmarked op.

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt beløbskokke

Sushikæden Letz Sushi er flere gange blevet kontaktet af kinesiske kokke i Danmark, der vil gerne ansættes på beløbsordningen, skriver Fagbladet 3F. Men kæden betaler normalt en sushikok 26-27.000 kroner om måneden. Beløbsordningen kræver en løn på 35.582 kroner om måneden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne