Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

For år tilbage fik den københavnske madscene en ordentlig saltvandsindsprøjtning, da restauranten District Tonkin åbnede, skriver MigOgKbh.dk.

Vietnamesiske Nickie Mydung og kosovoalbanske Zeqir Haziri genskabte på magisk vis atmosfæren, duftene og ikke mindst smagene fra Vietnam. Mandag 2. december slog de dørene op for deres helt nye restaurant.

Og så lukker de lokalerne ned på Dronningens Tværgade 12 – og flytter i stedet ind i Store Kongensgade 71, lige overfor Marmorkirken. Den nye District Tonkin på Store Kongensgade 71 er indrettet som en gade i Hanoi.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind