Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 1. oktober 2015 åbnede Kødbyens Fiskebars søsterrestaurant ‘Musling Bistro’ lige ved Torvehallerne. De har så eminent styr på fisk, skaldyr og andet godt fra det våde element, at Michelinguiden gav dem en såkaldt Bib Gourmand, skriver MigOgKbh.dk.
Nu klapper Musling så skallen i for sidste gang. På trods af de ærgerlige nyheder om Musling Bistro, så har frontmand Anders Selmer også en god nyhed i ærmet.
“Efter 4 dejlige år på Musling Bistro kalder vi alle skaldyrene hjem til Kødbyen for at samle kræfterne til en ny fiske- og skaldyrsbutik, samt et nyt eventspace.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kongen besøger EuroSkills i Herning: EM for unge faglærte
04-09-2025
-
Rosenkrantz-Theil vil sætte bremsen i for turboturismen
04-09-2025
-
Klumme: Strammere regler for Airbnb kan sikre balancen i storbyen
04-09-2025
-
Hollywood-effekt sender flere amerikanere til København
04-09-2025
-
Norge har den hurtigst voksende korttidsudlejning i Europa
04-09-2025
-
Fusion samler gæsterejsen i én platform for hoteller
04-09-2025
-
Hotelkøb baner vej for nyt center om demokratiets historie
04-09-2025
-
Djurs Sommerland satser på ferieoplevelser med nyt resort
04-09-2025