Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 1. oktober 2015 åbnede Kødbyens Fiskebars søsterrestaurant ‘Musling Bistro’ lige ved Torvehallerne. De har så eminent styr på fisk, skaldyr og andet godt fra det våde element, at Michelinguiden gav dem en såkaldt Bib Gourmand, skriver MigOgKbh.dk.
Nu klapper Musling så skallen i for sidste gang. På trods af de ærgerlige nyheder om Musling Bistro, så har frontmand Anders Selmer også en god nyhed i ærmet.
“Efter 4 dejlige år på Musling Bistro kalder vi alle skaldyrene hjem til Kødbyen for at samle kræfterne til en ny fiske- og skaldyrsbutik, samt et nyt eventspace.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025