Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 1. oktober 2015 åbnede Kødbyens Fiskebars søsterrestaurant ‘Musling Bistro’ lige ved Torvehallerne. De har så eminent styr på fisk, skaldyr og andet godt fra det våde element, at Michelinguiden gav dem en såkaldt Bib Gourmand, skriver MigOgKbh.dk.

Nu klapper Musling så skallen i for sidste gang. På trods af de ærgerlige nyheder om Musling Bistro, så har frontmand Anders Selmer også en god nyhed i ærmet.

“Efter 4 dejlige år på Musling Bistro kalder vi alle skaldyrene hjem til Kødbyen for at samle kræfterne til en ny fiske- og skaldyrsbutik, samt et nyt eventspace.”

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Ny hotelchef vil løfte Copenhagen Plaza

Sebastian Kamieniarczyk er ny General Manager på ProfilHotels Copenhagen Plaza. Med international erfaring skal han videreudvikle hotellets stærke profil.

Log ind