Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den tilsynsførende fra Fødevarekontrollen havde gang i kuglepennen, da kontrollen i begyndelsen af december var forbi det populære burgersted i København Den Originale Burgerrestaurant, skriver BT.
Over for B.T. forklarer ejeren af Den Originale Burgerrestaurant, Christian Hammerum, at restauranterne indtil for et år siden kørte med kød fra fritgående køer fra Himmerland. Da slagteren ikke længere kunne levere det, skiftede de dog til hakket kød fra Ungarn. De glemte bare lige at ændre det i menukortet, så restaurantens gæster har mulighed for at vide, hvad de putter i munden.
Forglemmelsen skete, selvom restauranten kort forinden var blevet pålagt at ændre i deres menukort, fordi de ikke kunne fremvise dokumentation for, at oksekødet var økologisk.
”Det er pinligt. Jeg kan ikke sige andet. Det er en kæmpe tanketorsk, og det er mega pinligt. Jeg kan ikke andet end beklage og undskylde – kan ikke bortforklare det,” siger Christian Hammerum.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Scandic afslører direktør for prestigeprojekt på Aarhus Ø
04-12-2025
-
Konference i København samler Europa om turismens fremtid
04-12-2025
-
Internationalt: Scandic åbner hotel nummer otte i Tyskland
04-12-2025
-
Film- og seriehits skaber stigning i interesse for Danmark
04-12-2025
-
Ingen momsændringer inden næste valg
04-12-2025
-
Nye turistmarkeder vækster - men Norge og Storbritannien går tilbage
04-12-2025
-
Joe & The Juice klar med drive-in-restaurant i 2026
04-12-2025
-
København lancerer nu global version af CopenPay
04-12-2025
-
Hotelplaner over Palads-biografen møder massiv modstand i København
04-12-2025