'The Hong Kong Restaurant' - en kinesisk restaurant i Invercargill i New Zealand - har serveret kæledyrsfoder for kunderne. Det indrømmer ejeren selv over for det lokale medie Otago Daily Times, ifølge EB.dk.

Det sker efter, det blev afsløret, at restauranten anvendte hønsefødder produceret til kæledyr i maden. Hønsefødderne var ellers mærket med advarslen 'Kun til kæledyr - ikke egnet som menneskeføde', men ifølge ejeren, Lisa Wang, serverede de det for kinesiske kunder, som selv efterspurgte den særlige ingrediens. Udover det, fortæller hun, har personalet kun anvendt dyremaden til eget forbrug.

”I Invercargill er der ikke så mange gode kinesiske forretninger, og de vil virkelig gerne have det, og beder os om at skaffe det, hvis vi kan. Det er en af vores kulturelle retter, og hvis det ikke var spiseligt for mennesker, så ville vi ikke sælge det”, siger hun.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Kødklister solgt ulovligt til danske restauranter

Kødklister er ikke tilladt i fødevareproduktion i Danmark. Hverken i kødindustrien eller restaurationsbranchen. Alligevel har mindst 12 danske restauranter købt kødklister af mærket Activa de seneste år. Købet er sket hos det svenske firma Werners Gourmetservice via en dansk mellemmand, fortæller DR.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne