'The Hong Kong Restaurant' - en kinesisk restaurant i Invercargill i New Zealand - har serveret kæledyrsfoder for kunderne. Det indrømmer ejeren selv over for det lokale medie Otago Daily Times, ifølge EB.dk.

Det sker efter, det blev afsløret, at restauranten anvendte hønsefødder produceret til kæledyr i maden. Hønsefødderne var ellers mærket med advarslen 'Kun til kæledyr - ikke egnet som menneskeføde', men ifølge ejeren, Lisa Wang, serverede de det for kinesiske kunder, som selv efterspurgte den særlige ingrediens. Udover det, fortæller hun, har personalet kun anvendt dyremaden til eget forbrug.

”I Invercargill er der ikke så mange gode kinesiske forretninger, og de vil virkelig gerne have det, og beder os om at skaffe det, hvis vi kan. Det er en af vores kulturelle retter, og hvis det ikke var spiseligt for mennesker, så ville vi ikke sælge det”, siger hun.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne