Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fra i går kunne Restaurant Flammen for første gang tilbyde take-away-salg. Det skete fra kædens restaurant i Nyrupsgade i København, skriver migogkbh.dk.

Hos Flammen TakeAway kan man bestille menuer, som indeholder både hele stege, forskelligt tilbehør og friske salater, der vil stå pakket og klar til afhentning i restauranten. På sigt vil levering direkte til døren også blive en mulighed.

“Vi har altid et bredt udvalg af kød fra grillen, forskellige tilberedte kartofler, sovs, friskt brød og salater – altid af friske råvarer af høj kvalitet. Derudover vil det også være muligt at gøre menuen komplet ved at bestille kolde drikkevarer med i købet”, fortæller CEO, Piet Klein.

Det er også planen at Flammen TakeAway bliver åbnet i yderligere tre restauranter i år. Det vil være i henholdsvis Roskilde, Aarhus og Odense.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind