Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et større udbud af brands betyder, at Carlsberg negler kontrakten med Jensen’s Bøfhus, som er i gang med en turnaround.
”Vi vil blandt andet gerne sælge mere specialøl, end det vi gør i dag, og der er et stykke vej derhen. Derfor tror vi også på, at der bliver et større træk på hanerne, når vi får et større udvalg,” siger Anders Nikolaisen, der er adm. direktør i Jensens Food Group, til Finans og afviser, at han prismæssigt har fået et godt tilbud fra Carlsberg.
Der løber hvert år omkring 750.000 liter sodavand og 250.000 liter øl igennem hanerne i Jensens Bøfhus’ restauranter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025