Hotel- og Restaurantskolen i København har netop modtaget Danske Ølentusiasters Øl & Mad Pris for sit arbejde med at sætte øl på dagsordenen både i maden og til maden. Skolen står blandt andet bag Kellner-uddannelsen, som er ølverdenens svar på vinens sommelieruddannelse og udviklet i samarbejde med nogle af landets allerskarpeste øleksperter.

Hotel- og Restaurantskolen i København starter et nyt hold til oktober, hvor deltagerne vil blive undervist af ølbranchens bedste, heriblandt Carsten Berthelsen og Bjarke Bundgaard. De vil blandt andet føre holdet gennem en smagning af minimum 100 forskellige øl, som underbygges af et professionelt sensorisk smageredskab, der giver en helt ny måde at smage og tænke sensorik og øl på.

Uddannelsen henvender sig til professionelle fra restaurantverdenen, dagligvarebranchen og baransvarlige, der ønsker at styrke deres kompetencer inden for øl, gastronomi, bar og øl-management.

Der er stadig få ledige pladser – læs mere her.  

Talentuddannelse: Styrk dine medarbejderes kompetencer

At lede en kompliceret virksomhed som et hotel eller en restaurant kræver en god forståelse af kundernes- og medarbejdernes forventninger foruden samspillet mellem de forskellige funktioner i virksomheden. Det kan virksomhedens medarbejdere blive endnu bedre til på HØS' Talentuddannelse.

Sådan kan I bruge brandingkampagnen

Flere unge skal få øjnene op for mulighederne i hotel-, restaurant- og turisterhvervet, og det skal kampagnen ’Hospitality Career’, som HORESTA og 3F har lanceret, være medvirkende til.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne