Hotel- og Restaurantskolen i København har netop modtaget Danske Ølentusiasters Øl & Mad Pris for sit arbejde med at sætte øl på dagsordenen både i maden og til maden. Skolen står blandt andet bag Kellner-uddannelsen, som er ølverdenens svar på vinens sommelieruddannelse og udviklet i samarbejde med nogle af landets allerskarpeste øleksperter.

Hotel- og Restaurantskolen i København starter et nyt hold til oktober, hvor deltagerne vil blive undervist af ølbranchens bedste, heriblandt Carsten Berthelsen og Bjarke Bundgaard. De vil blandt andet føre holdet gennem en smagning af minimum 100 forskellige øl, som underbygges af et professionelt sensorisk smageredskab, der giver en helt ny måde at smage og tænke sensorik og øl på.

Uddannelsen henvender sig til professionelle fra restaurantverdenen, dagligvarebranchen og baransvarlige, der ønsker at styrke deres kompetencer inden for øl, gastronomi, bar og øl-management.

Der er stadig få ledige pladser – læs mere her.  

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne