Hotel- og Restaurantskolen i København har netop modtaget Danske Ølentusiasters Øl & Mad Pris for sit arbejde med at sætte øl på dagsordenen både i maden og til maden. Skolen står blandt andet bag Kellner-uddannelsen, som er ølverdenens svar på vinens sommelieruddannelse og udviklet i samarbejde med nogle af landets allerskarpeste øleksperter.

Hotel- og Restaurantskolen i København starter et nyt hold til oktober, hvor deltagerne vil blive undervist af ølbranchens bedste, heriblandt Carsten Berthelsen og Bjarke Bundgaard. De vil blandt andet føre holdet gennem en smagning af minimum 100 forskellige øl, som underbygges af et professionelt sensorisk smageredskab, der giver en helt ny måde at smage og tænke sensorik og øl på.

Uddannelsen henvender sig til professionelle fra restaurantverdenen, dagligvarebranchen og baransvarlige, der ønsker at styrke deres kompetencer inden for øl, gastronomi, bar og øl-management.

Der er stadig få ledige pladser – læs mere her.  

Husk I kan få tilskud til efteruddannelse af medarbejderne

Når medarbejdere i hotel- og restauranterhvervet skal på efteruddannelse er der gode muligheder for at søge tilskud hos branchens fonde. Det er der hvert år mange virksomheder, som benytter sig af, og mange medarbejdere, der får glæde af.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne