Brexit-spørgsmålet om ”Deal or no deal” vil få afgørende betydning for den europæiske turisme og økonomi, vurderer Euromonitors rejseekspert Caroline Bremner. Det skriver TravelWeekly.

Blandt andet anslår analysevirksomheden, at briterne vil foretage 5 mio. færre udlandsrejser ved et ’no deal’ i forbindelse med Brexit.

”Hvis det bliver no deal, vil det britiske pund falde i værdi, det vil blive dyrere at rejse for de briterne, og det vil blive svære at rejse til og fra Storbritannien,” siger hun til Travelweekly.

Ved de fem millioner færre britiske rejsende, vil den største taber blive spansk økonomi, hvor briterne står for 21 procent af den samlede turismeomsætningen.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne