Brexit-spørgsmålet om ”Deal or no deal” vil få afgørende betydning for den europæiske turisme og økonomi, vurderer Euromonitors rejseekspert Caroline Bremner. Det skriver TravelWeekly.

Blandt andet anslår analysevirksomheden, at briterne vil foretage 5 mio. færre udlandsrejser ved et ’no deal’ i forbindelse med Brexit.

”Hvis det bliver no deal, vil det britiske pund falde i værdi, det vil blive dyrere at rejse for de briterne, og det vil blive svære at rejse til og fra Storbritannien,” siger hun til Travelweekly.

Ved de fem millioner færre britiske rejsende, vil den største taber blive spansk økonomi, hvor briterne står for 21 procent af den samlede turismeomsætningen.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Skal hoteller selv køre taxa med gæsterne?

Der er for lang ventetid på taxa, især uden for de større byer, skriver Erhverv+ Fyn. Og problemet er den nye taxalov, som har gjort det uattraktivt at køre taxature uden for byerne, hvor de fleste kunder er.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne