For nyligt åbnede hotelkæden Brøchner Hotels sit første femstjernede hotel "Herman K" i centrum af København.

Men da Brøchner Hotels ikke er medlem af den europæiske klassifikationsordning Hotelstars Union og alligevel benytter fire eller fem stjerner, risikerer de at vildlede. Det mener Visitdenmark og HORESTA, der uddeler og fører kontrol med hotelstjerner efter den europæiske ordning herhjemme.

”Det skaber forvirring for forbrugeren, når hoteller har sagt, at de er fire- eller femstjernede uden at være en del af ordningen. Det kan sagtens være, at hotellerne lever op til kriterierne, men der er en risiko for, at man smykker sig med lånte fjer og markedsfører sig med falske stjerner,” siger Kirsten Munch, direktør i HORESTA.

Hos Brøchner Hotels understreger hoteldirektør Karim Nielsen, at kæden gerne vil være en del af en fælles klassifikationsordning - bare ikke i Hotelstars Unions nuværende form.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hoteldirektør: ”Vi skal samarbejde om byen”

Inden 2021 er omme, vil København med al sandsynlighed have 7.700 hotelværelser mere, end byen har nu, skriver Berlingske. Det svarer til en stigning på over 40 procent på blot tre år, og det stiller krav til, at man udvikler byens turisme i et tæt samarbejde mellem hoteller og turistorganisationer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne