Udvikling og markedsføring af Djursland som feriedestination er omdrejningspunktet for Flemmings Holm Rasmussens arbejdsliv. I 20 år har han været en del af Destination Djursland, og han fylder 50 år i dag.

Med etableringen af Destination Djursland i 1995 blev et fremsynet og visionært samarbejde om turismen skabt. Flemming Holm Rasmussen har i et stærkt samarbejde med turisterhvervet og kommunerne på Djursland vedholdende arbejdet på at bringe turismens aktører sammen og i samme retning. Udviklingen har været positiv, og Djursland fremstår i dag tydeligt i det danske turistlandskab med en omsætning på lige over 2 mia. kroner og omkring 1,75 mio overnatninger. 

Flemming, som er cand.merc.jur. fra Handelshøjskolen i Aarhus, startede sin karriere hos Ebeltoft Zoo – det nuværende Ree Park Safari. Den 1. januar 1999 blev han ansat som projektleder hos Destination Djursland og har siden den 1. juli 2005 stået i spidsen som turismedirektør.

20 års jubilæum og 50 års fødselsdag bliver festligholdt ved et åbent hus arrangement fredag 14. december kl. 13-16 i Destination Djurslands lokaler på Ny Lufthavnsvej 21, Kolind.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne