Udvikling og markedsføring af Djursland som feriedestination er omdrejningspunktet for Flemmings Holm Rasmussens arbejdsliv. I 20 år har han været en del af Destination Djursland, og han fylder 50 år i dag.

Med etableringen af Destination Djursland i 1995 blev et fremsynet og visionært samarbejde om turismen skabt. Flemming Holm Rasmussen har i et stærkt samarbejde med turisterhvervet og kommunerne på Djursland vedholdende arbejdet på at bringe turismens aktører sammen og i samme retning. Udviklingen har været positiv, og Djursland fremstår i dag tydeligt i det danske turistlandskab med en omsætning på lige over 2 mia. kroner og omkring 1,75 mio overnatninger. 

Flemming, som er cand.merc.jur. fra Handelshøjskolen i Aarhus, startede sin karriere hos Ebeltoft Zoo – det nuværende Ree Park Safari. Den 1. januar 1999 blev han ansat som projektleder hos Destination Djursland og har siden den 1. juli 2005 stået i spidsen som turismedirektør.

20 års jubilæum og 50 års fødselsdag bliver festligholdt ved et åbent hus arrangement fredag 14. december kl. 13-16 i Destination Djurslands lokaler på Ny Lufthavnsvej 21, Kolind.

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne