Udvikling og markedsføring af Djursland som feriedestination er omdrejningspunktet for Flemmings Holm Rasmussens arbejdsliv. I 20 år har han været en del af Destination Djursland, og han fylder 50 år i dag.

Med etableringen af Destination Djursland i 1995 blev et fremsynet og visionært samarbejde om turismen skabt. Flemming Holm Rasmussen har i et stærkt samarbejde med turisterhvervet og kommunerne på Djursland vedholdende arbejdet på at bringe turismens aktører sammen og i samme retning. Udviklingen har været positiv, og Djursland fremstår i dag tydeligt i det danske turistlandskab med en omsætning på lige over 2 mia. kroner og omkring 1,75 mio overnatninger. 

Flemming, som er cand.merc.jur. fra Handelshøjskolen i Aarhus, startede sin karriere hos Ebeltoft Zoo – det nuværende Ree Park Safari. Den 1. januar 1999 blev han ansat som projektleder hos Destination Djursland og har siden den 1. juli 2005 stået i spidsen som turismedirektør.

20 års jubilæum og 50 års fødselsdag bliver festligholdt ved et åbent hus arrangement fredag 14. december kl. 13-16 i Destination Djurslands lokaler på Ny Lufthavnsvej 21, Kolind.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne