Udvikling og markedsføring af Djursland som feriedestination er omdrejningspunktet for Flemmings Holm Rasmussens arbejdsliv. I 20 år har han været en del af Destination Djursland, og han fylder 50 år i dag.

Med etableringen af Destination Djursland i 1995 blev et fremsynet og visionært samarbejde om turismen skabt. Flemming Holm Rasmussen har i et stærkt samarbejde med turisterhvervet og kommunerne på Djursland vedholdende arbejdet på at bringe turismens aktører sammen og i samme retning. Udviklingen har været positiv, og Djursland fremstår i dag tydeligt i det danske turistlandskab med en omsætning på lige over 2 mia. kroner og omkring 1,75 mio overnatninger. 

Flemming, som er cand.merc.jur. fra Handelshøjskolen i Aarhus, startede sin karriere hos Ebeltoft Zoo – det nuværende Ree Park Safari. Den 1. januar 1999 blev han ansat som projektleder hos Destination Djursland og har siden den 1. juli 2005 stået i spidsen som turismedirektør.

20 års jubilæum og 50 års fødselsdag bliver festligholdt ved et åbent hus arrangement fredag 14. december kl. 13-16 i Destination Djurslands lokaler på Ny Lufthavnsvej 21, Kolind.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne