På Hotel Koldingfjord arbejder de talentfulde kokke hver dag med at udvikle nye smagsoplevelser – og samtidig tænke bæredygtigt. En af husets unge, dygtige kokke har forfinet en grøn sauce, der udnytter køkkenets grøntsagsrester på en innovativ måde.
Saucen, som er skabt af ellers kasserede ingredienser som løgskaller, gulerodsstumper og blomkålsstokke, kombineres med japansk kombutang for at tilføje en naturlig umami-smag.
Resultatet er en velsmagende, dyb sauce, der kan bruges som bouillon, glace eller som ledsager til grøntsagsretter – og som smagsmæssigt minder om en klassisk kalve- eller oksesauce.
Ikke alene er denne sauce et bæredygtigt alternativ til traditionelle fonde kogt på okse- og kalveben, den giver også nye muligheder i køkkenet.
Hør meget mere om den unikke sauce i videoen nedenfor, hvor der bliver fortalt om processen og hvor inspirationen kommer fra.
Hvis du deltager på Optimeet Messen 2025 den 20. marts i Bella Arena, har du desuden mulighed for selv at smage den nye sauce. Her kan du kigge forbi stand 333, hvor de er klar med smagsprøver.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Dagmar udvider med nye værelser i Ribe
28-10-2025
-
Nimb Hotel anerkendes med flere priser
28-10-2025
-
Nyt lejlighedshotel skyder op nær Amager Strand
28-10-2025
-
Minister: Regler for korttidsudlejning skal håndhæves bedre
28-10-2025
-
Mikkeller-restaurant i lufthavnen fik sur smiley og bøde
28-10-2025
-
Historisk hotel ved Vesterhavet opnår Greenkey-certificering
28-10-2025
-
Stor interesse for ny afdeling af Statens Museum for Kunst i Thy
28-10-2025
-
Starbucks-ansatte truer med strejke
28-10-2025