Forberedelserne til Årets Kok og Årets Tjener 2025 er i fuld gang, og vi glæder os.
De to vindere får hængt deres guldmedaljer om halsen til marts næste år, men inden da afvikler vi semifinaler i Odense, og det sker allerede om en måneds tid.
Har du ambitioner om at vinde det gastronomiske guld, så er det nu, du skal gribe chancen – fristen for tilmelding udløber nemlig allerede på fredag den 11. oktober!
"I HORESTA er vi enormt stolte af at kunne bidrage til udviklingen af dansk gastronomi gennem disse prestigefyldte konkurrencer. Her ser vi nogle af landets mest talentfulde kokke og tjenere konkurrere om titler, der skaber forbilleder og løfter niveauet i branchen," udtaler Pia E. Voss, administrerende direktør i HORESTA.
Er du dansk statsborger med svendebrev som kok eller tjener (eller tilsvarende udenlandsk uddannelse), kan du tilmelde dig og kaste dig ind i kampen. Alle tilmeldte er automatisk med i semifinalerne den 10. november, og kun de 6 bedste kokke og 6 bedste tjenere avancerer til de nervepirrende finaler i København den 11. marts 2025.
Tilmeld dig Årets Kok her og Årets Tjener her, og gør dig klar til at vise, hvad du kan!
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025