Hvis du skal opsige en eller flere medarbejdere, er der flere forhold, du som arbejdsgiver skal være opmærksom på for at sikre, at du overholder alle dine forpligtigelser

For at give den bedste rådgivning har HORESTAs juridiske eksperter her samlet fem gode råd, der blandt andet omhandler varsel, godtgørelse og ferie i opsigelsesperioden.

Medlemmer kan finde rådene her

Derudover kan du som medlem af HORESTA altid få rådgivning om alle vilkår i forbindelse med opsigelse medarbejdere ved at kontakte vores juridiske callcenter på [email protected] eller +45 35 24 80 40.

Er du ikke allerede medlem af HORESTA, kan du læse meget mere om rådgivningen og fordelene, der følger med et medlemskab her.

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind