Green Key-certificeringen er dansk opfindelse, som i dag kan findes på bæredygtige hoteller over hele verden. Green Restaurant er en udspringer af certificeringen målrettet spisesteder, og nu kan SushiMania som den første kæde glæde sig over at være mærke på foreløbig fire af kædens restauranter: Nørresundby, Reberbansgade, Østerbro og Aalborg Storcenter.
Nathalie Ina Kühl, direktør i SushiMania, er stolt af, at virksomheden nu har et stærkt værktøj til at markedsføre virksomhedens målrettede arbejde på område.
”Vi tænker bæredygtighed ind i alle dele af vores drift, og Green Restaurant viser omverdenen, at vi er en virksomhed, der tør at tage ansvar. Samtidig har processen gjort, at vi har fået vendt nogle sten, som vi måske ellers ikke var kommet forbi, og certificeringen gør det endnu sjovere at arbejde med miljøledelse,” lyder budskabet.
Mikal Holt Jensen, sekretariatschef i Green Restaurant og miljøchef i HORESTA, fortæller, at efterspørgslen på grønne certificeringer er historisk høj.
”Gæsterne forventer i større og større grad, at virksomhederne har fokus på, virksomheder udviser omtanke for råvarerne og miljøet. SushiMania er et fantastisk eksempel på, hvordan man kan nå rigtig langt med bæredygtighedsarbejdet, hvis man går til det med en gejst og en vilje til at gøre en forskel,” siger Mikal Holt Jensen.
Green Restaurant består af 275 kriterier, hvor en stor del af dem er obligatoriske. SushiMania udmærker sig blandt andet ved deres energieffektivitet, fokus på lokale råvarer, affaldssortering og minimering af madspild.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025