Penge sparet er penge tjent. Særligt i en tid hvor udgifterne vokser eksplosivt. Mange virksomheder har allerede gennemgået samtlige dele af driften for at finde besparelser, men der kan stadig være penge at hente.

Derfor har HORESTA samlet en række råd til dit og personales arbejde med gode energivaner i virksomheden. Et af fokusområderne handler om, hvordan du får involveret medarbejderne i at nedbringe energiforbruget.

"Rigtig meget handler om adfærd og rutiner, der skal ændres. Og mens indehavere og direktører modtager regningerne og ser dem med egne øjne, så kan et øget forbrug, og de dertilhørende øgede udgifter, være mere uhåndgribeligt for medarbejderne,” siger Mikal Holt Jensen, der er miljøchef i HORESTA.

”Det her er ikke en løftet pegefinger over for dem, der er i driften. Det er et værktøj til at sikre, at virksomheden er så effektiv og besparende som muligt. Og så er det et redskab, der forhåbentlig kan bidrage til at gøre kampen mod de store regninger til et fælles projekt i virksomheden,” siger Mikal Holt Jensen.

Se de gode råd til hvordan du kan få engageret medarbejderne i arbejdet med at spare på energien

Download HORESTAs samlede katalog med 10 gode råd til arbejdet med energibesparelser. Find kataloget ved at logge ind i den blå spalte til højre.

Log ind